Masážní křeslo Profimedica FX 2

Informace o zboží z internetového obchodu www.alphakresla.cz

Novinky Zboží v akci Doporučujeme

Masážní křesla SANYO zastupujou skutečného maséra a nabízí Vám zážitek plnohodnotné masáže.

Kód zboží: 3662


Běžná cena: 74990,- Kč

Naše cena
54990,- Kč
( 45446,- bez DPH )

S námi ušetříte až 20000,- Kč!



Dostupné varianty tohoto zboží:
béžová
černá
hnědá
Detailní popis
Relaxační masážní křesla Sanyo , které si dokážou pomocí senzorů diagnostikovat zatuhlost zádového svalstva a na základě výsledku (znázorní se také na display ovladače), nastaví optimální masáž. Relaxační masážní křesla Sanyo získávající informace o zatuhlosti zad ze senzorů, které porovnávají zjištěné informace o změnách srdeční tepové frekvence, teploty těla a el. vodivosti pokožky. Též automaticky nastaví intenzitu a délku masáže dle masírované osoby. Masážní křesla  Sanyo jsou nejvyhledávanější masážní křesla na celém světě.Oblibou je právě kvalita a profesionální provedení křesel.Masážní křesla Sanyo právem patří mezi TOP masážní křesla.Japonská firma Sanyo se stále pokouší inovovat tyto masážní křesla pro spokojenost našich zákazníků,kteří již velmi dobře znají kvalitu a přednosti těchto křesel.Japonská masážní křesla Sanyo jsou vhodné jak pro profesionální provoz tak i pro domácí využití.
 
Vyzkoušejte masážní křesla SANYO a jiná křesla již nebudete chtít.

Sanyo FX1

Sanyo FX1

Novodobé relaxační křeslo Sanyo FX1 s polohou nulové gravitace (Zero Gravity) a dvěma automatickými programy se vzduchovou masáží.


Během pozice nulové gravitace prožijete pocit lehkosti! V pozici nulové gravitace je sedadlo v ideální poloze 30 stupňů, aby mohlo rozložit váhu celého těla a tím snížit zatížení těla. Tato pozice napodobuje pohyb ve vesmíru - přirozená pohodlná poloha, kdy masážní křeslo přesně vyvažuje Vaši rovnováhu.

Design byl inspirován výzkumníky v NASA , kteří objevili pozici Zero Gravity, která omezuje stres pocitem beztíže. Tohoto všeho můžete docílit pouze stisknutím jednoho tlačítka. 

Vzduchová masáž u křesla Sanyo FX1 snižuje únavu pomocí protahování! 8 velkých airbagů je zabudováno přímo do křesla . Nezávisle na sobě se nafukují a smršťují v předem určených intervalech. Jemnou masáží, která navíc zlepšuje krevní oběh a zmírňuje pocit únavy, docílíte protažení svalů bez následků pozdější ztuhlosti. Airbagy jsou také umístěny pod stehny a lýtky kvůli kompletní masáži těla. Opěrný systém poskytuje opravdový komfort během relaxace! Křeslo, podpěrka zad a podpěrka nohou se pohybují pomocí elektrického výkonu tak, že uvedou křeslo přesně do předchozího nastavení - relaxujte ve své oblíbené pozici! Nožní opěra se pohybuje nezávisle na křesle, podpěra hlavy může být nastavena na míru pro relaxaci, sledování televize nebo čtení. Sedadlo a zadní opěra se přesouvají plynule do pozice.Podložka ruky se také pohybuje automaticky s chodem křesla. Veškeré křeslo navuzuje pocit pohodlí! 






1.Snižuje napětí protahováním pasu a zad.
                                                                                                                                    
2.Uvolňuje svaly mezi boky a stehny, přičemž zpevňuje boky. 

3.Stimuluje lýtkové svaly a snižuje napětí. 

4.Pomáhá tělu obnovit ztracenou rovnováhu uvolňováním 
   napětí a svalů v hlavních částech těla. 

5.Dosahuje otáčivého a protahovacího efektu nafouknutím airbagů 
   na obou stranách buď střídavě nebo současně. 

7.Pomáhá protahováním páteře zmírnit nepřirozené zakřivení páteře. 

 

Barvy na výběr :








fotogalerie :



        
 






Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.alphakresla.cz/zbozi/3662/