Masážní křeslo Panasonic EP MA 59

Informace o zboží z internetového obchodu www.alphakresla.cz
Panasonic 30002


Vysoce luxusní masážní křeslo Panasonic.

Kód zboží: kp0024


Běžná cena: 189900,- Kč

Naše cena
169990,- Kč
( 147817,- bez DPH )

S námi ušetříte až 19910,- Kč!



Detailní popis

Masážní křeslo Panasonic EP 30002 je prvním masážním křeslem na světě, schválené Americkou chiropraktickou asociací, která je největším profesním sdružením chiropraktiků na světe. Díky 1117 unikátním masážním technikám je masážní křeslo Panasonic EP 30002 vaším nejlepším pomocníkem pro masáž u Vás doma nebo na pracovišti. Nikdy předtím nebylo masážní křeslo vyrobeno tak dokonalé, aby stoprocentně uspokojilo potřeby Vašeho těla!

Podrobný popis:
Masážní křeslo Panasonic EP 30002 bylo schváleno a doporučeno Amerikou chiropraktickou asociací (ACA). Americká chiropraktická asociace je největší profesní sdružení lékařů chiropraxe. Panasonic bylo první masážní křeslo, které bylo tímto sdružením schváleno. ACA zejména zjistila, že masážní křesla Panasonic poskytují účinnou pomoc hlubokým tkáním, což je velmi důležité pro uvolnění napjatých svalů před vlastní chiropraktickou manipulaci.

Světová novinka - technika "Ultra kneading - ultra hnětací masáž!" - 1117 masážních technik
Největší masírovaná plocha na světě prováděná masážním křeslem!
Multifunkční otoman, který dovolí Vašim nohám být v přirozené poloze. Navíc je snadno ovladatelný.
Snadné používání - přednastavené masážní programy
Pokročilé Quad-Style masážní technologie
Masážní křeslo Panasonic EP 30002 disponuje Quad-style masážní technikou. Tyto moderní masážní válečky se mohou skutečně otevřít a zavřít. To jim umožňuje sledovat obrys zakřivení zad. Quad-style masážní technologie funguje ve spojení se souřadnicemi z 3-D skenování těla.

Technologie 3D skenování těla: Panasonic zařadil do masážního křesla EP 30002 technologii 3-D skenování těla. Masážní křeslo tak nejprve vytvoří virtuální mapu zad v trojrozměrném zobrazení. Souřadnice jsou pak vkládány do počítače křesla a masáž je tak přizpůsobena přesně podle vašeho těla. Tento program najde také v horní části zad ramena a sleduje zakřivení vaší páteře.

Výhody masážních křesel Panasonic:
Uvolnění svalů
Stimuluje masážní body pro zvýšení toku energie
Dočasně zvýší krevní oběh
Redukuje otoky nohou vzduchovou masáží
Masáž celého těla:
NOVINKA - masáž vnějších ramen
NOVINKA - protahování ramen a nadloktí
Masáž rukou a předloktí
Masáž hýždí a boků
Stretching (protahování) nohou
Hnětení nohou
Masáž chodidel
Tělesný sensor, který pro Vás vybere tu správnou masáž.
Rozsah masírované oblasti:

Masážní křeslo Panasonic EP 30002 pokrývá celé tělo širokou oblastí masážních bodů. Při masáži ramen směrem vzhůru je největší možné vysunutí masážní hlavice 12,5 cm.
Od krku pod pas je délka rozsahu masáže 76 cm.
Celkem pokrývá masážní křeslo EP 30002 1290 begin_of_the_skype_highlighting              30002 1290      end_of_the_skype_highlighting cm2 plochy Vašich zad a pokud zahrneme i masírovanou plochu boků, rukou, lýtek a chodidel, dostaneme neuvěřitelných 2968 cm2 pokrytí!
Maximální šířka masáže: 21 cm
Minimální šířka masáže: 5 cm

Vzduchový masážní systém spodní části těla
Do masážního křesla Panasonic EP 30002 je začleněn masážní vzduchový kompresní systém. Panasonic využívá vzduchové komprese pro poskytnutí uklidňující a uvolňující masáže. Airbagy jsou umístěny po celé sedací ploše se zaměřením na spodní části těla a v opěrce nohou. Cíle masáže jsou boky, stehna, lýtka a chodidla. Kompresní vzduchová masáž také pracuje zároveň s protahováním spodní části těla. Airbagy jsou rozmístěny podle větších svalů a poskytují uklidňující úlevu.

Vzduchový masážní systém
Boky/sedací část: Uklidňující ždímání pro uvolnění svalů a zvýšení oběhu
Stehna: Tlak na svaly na stehnech, která zmírňuje napětí a zároveň zvýšuje krevní oběh.
Holeně/lýtka: Hnětení a uvolnění lýtkových svalů a holeně.
Chodidla: Tlaková masáž, poskytující dokonalou úlevu.
Masážní techniky:


Masážní křeslo Panasonic EP 30002 nabízí 4 unikátní masážní techniky:

Shiatsu
Švédská masáž
Protahování
Ultra hnětací masáž
Masáž u profesionálního maséra tvoří až z 60% ultra hnětací masáž (platí pro celé tělo, veškeré bolesti a pnutí).
Díky plošně malé, ale rychlé masáži svalů má ultra hnětací masáž vysoký účinek na uvolnění pnutí svalových vláken.
Síla masáže také proniká přímo do svalu a oblasti kolem kosti.

Vylepšený tvar masážního válečku
Profesionální maséři používají k masáži především palce, takže se Panasonic rozhodl, že vylepšený váleček bude mít jeho tvar.

Funkce masírování shora je umožněno díky možnosti vyklenutí masážních válečků. Žádné jiné masážní křeslo tuto skvělou možnost nemá, tudíž s ním nedosáhnete takového uvolnění ramen jako s Panasonic EP 30002.

Masáž rukou a dlaní:
Masáž pro Vaše ruce a dlaně byla vynalezena kvůli časté ztuhlosti a pnutí těchto míst. Masážní křeslo Panasonic EP 30002 Vám také může nabídnout během této masáže protažení ramen. Po dlouhém dni stráveném nad klávesnicí tuto možnost jistě uvítáte!

5 automatických masáží
Masážní křeslo EP-30002 RealPro Ultra™ je vybaveno čtyřmi 14-minutovými a jednou 5-minutovou předem naprogramovanou masáží. Intenzitu masáže lze přizpůsobit vašim potřebám. Masážní křeslo Real Pro Ultra zahrnuje: švédskou, shiatsu, hlubokou a rychlou masáž a strečink. Automatické programy poskytují plnou ošetřující masáž. Každý z těchto programů zahrnuje automatickou aktivaci různých částí masážního křesla pro koordinovaný uklidňující a relaxační zážitek. Panasonic EP 30002 vám umožní vytvořit si vlastní přizpůsobitelné programy. Čtyři různí uživatelé mohou uložit až šest různých masážních programů. Tímto způsobem si křeslo přesně pamatuje masážní terapie, která se vám líbí nejvíce.

Shiatsu - profesionální masážní styl, který zahrnuje mačkání a tlaky prsty.
Hluboká masáž - pomalým hnětáním uvolní ztuhlé svaly.
Švédská masáž - měkčí masáž pro unavené tělo.
Protahovací masáž - hlavní program, který používá různé masážní pohyby.
Rychlá masáž - zahrnuje většinu masážních technik v nádherné 5-minutové masáži
3 osobní paměti - 18 programů (čtyři 14-minutové přednastavené programy, jeden 5-minutový rychlý program a jeden 14-minutový vlastní program) je možné přizpůsobit a uložit pro tři lidi.

"Junetsu" hnětací technika
Panasonic představuje v masážním křesle Real Pro Ultra masážní techniky Junetsu. Masážní technika Junetsu umožňuje hlubší pronikání masáže. Využívá rychlé krouživé pohyby k vytvoření velmi jemných hnětení. Dochází také k rostoucímu tlaku na průnik přes sval. To pomáhá efektivně proniknout uzlinami a jinými pevnými svalovými oblastmi.

Reflexní masáž nohou
Masážní křeslo Panasonic EP 30002 Real Pro Ultra přichází s reflexní masáží nohou. Toto masážní křeslo obsahuje speciální reflexologické desky, uložené v nožních jamkách. Nohy jsou umístěny v podložce. Komprese vzduchu poskytuje masáž nohou, zatímco reflexologické desky stimulují spodní části nohou. Reflexologická masáž vyvolává reflexní reakci, která je přenášena k navození relaxace na jiných částech těla.

Vlastní programy
Můžete také vytvořit své vlastní masážní programy. Toto masážní křeslo přichází s možností programování šest různých masáží až pro čtyři osoby. Ty jsou uloženy v paměti a lze se k nim kdykoliv vrátit. Real Pro Ultra si pamatuje vaše oblíbené masáže.

Detekce akupresurních bodů
Křesla Real Pro Ultra disponují akupresurní masáží. EP 30002 nejprve zkontroluje vaše záda. Provede trojrozměrný sken, tak že zmapuje vaše individuální akupresurní body na zádech. Jen na zádech samotných existuje téměř 100 akupresurních bodů. Masážní křeslo určí jejich souřadnice a pak je zacílí pro úlevu a relaxaci.

Vlastní masážní terapie
Masážní křeslo EP 30002 disponuje uživatelskými masážními terapiemi. Trojrozměrná skenovací technologie těla umožňuje vytvořit virtuální mapu zad. Přesně si pamatuje souřadnice umístění ramen a zakřivení vaší páteře. Tyto informace jsou pak vkládány do počítače pro řízení Quad-style masážních válečků. Tyto speciálně konstruované válce mohou fungovat přesně podle zakřivení vaší páteře. Máte také možnost uložit své oblíbené programy v paměti. Tím se zajistí opravdu osobní nastavení každého masážního programu.

Ovládací panel EP 30002:

Sklopení: Nastavuje úhel opěrky hlavy a nohou.

Otoman: Toto tlačítko umožňuje nastavit opěrku nohou nezávisle na opěradlu křesla.

Uživatel: Vyberte za účelem uložení změn provedených v masážním programu. Jeden uživatel může mít uloženo pět různých masážních programů.

Masáž šíje: Pomocí šipek lze nastavit ideální masážní pozici pro ramena a šíji.

Naprogramovaný provoz: Předem naprogramované masážní programy pro vaše pohodlí, tato čtyři tlačítka poskytují velmi rozdílné 15-minutové masáže.

Vlastní program: Umožňuje vytvořit a uložit vlastní osobní masážní program.

Focus: Pokud na vás masáž působí obzvlášť dobře, můžete stisknout Focus a zajistit opakování masáže stejné partie vícekrát během naprogramované masáže.

Intenzita masáže zad a nohou: Pomocí těchto tlačítek lze zvýšit nebo snížit množství tlaku, vyvíjeného na tyto partie během masáže.

Pozice: Za chodu provádí úpravy polohy a příčného pohybu masážní hlavy v průběhu programu.

Displej: Ikony na displeji LCD a hlasová navigace pomocí průvodce vás provede vaším Real Pro zážitkem

Předváděcí model: 99 990,-Kč (černá barva), zánovní křeslo

Předváděcí modely: informujte se prosím na tel.: 604 234 341



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.alphakresla.cz/zbozi/3623/